07 aprilie 2008

CALATORIA VIETII






Viata este o calatorie, al carei itinerar este in mod esential acelasi pentru toti, chiar daca plecarea are loc in alte circumstante si cu alte bagaje.
Toata lumea se naste, toata lumea moare, si majoritatea oamenilor trec prin ciclul complet al vietii, ce include nasterea, copilaria, pubertatea, maturitatea si moartea.

Toate raspunsurile pe care vi le puneti sunt scrise in istoria vietii voastre. Aceasta se desfasoara dupa cicluri naturale cu invatatorii potriviti momentului: mama (nastere), tatal (copilarie), voi insiva (pubertate), societate (maturitate), universul (batranete). Scenariul unic al vietii voastre reflecta toate ralatiile pe care le traiti cu celelalte persoane din anturajul vostru. Cei 5 invatatori (mama, tata, voi insiva, societate, universul) va invata ce ar trebui sa cunoasteti.

Dar, pentru a redescoperi si a va insusi din nou toate instinctele naturale de conservare si de evolutie, trebuie mai intai sa va eliberati de trecut pentru a va regasi complet in prezent.

Nu e de preferat sa produceti propriul vostru film si sa fiti voi insiva vedeta, decat sa jucati roluri de figurant in productiile altora?

Niciun comentariu: