13 martie 2008

AJUTOR SI INDRUMARE



Mereu primesti ajutor si indrumare. Le primesti sub forma acelor mici sentimente intuitive, acel gand instantaneu, acel mic flash de lumina sau prin modul in care un lucru pare mai stralucitor, decat altul. Acesta este modul in care creierul tau proceseaza informatia, care iti este trimisa in mod continuu, ziua si noaptea.

Tu stii de cate ori ai ignorat o astfel de indrumare, facand ceea ce ai planificat sau ti s-a spus sa faci, insa mai tarziu spuneai, “Am stiut ca nu trebuia sa fac asta.”

Ar fi bine nu doar sa acorzi mai mare atentie semnelor si indrumarilor care iti sunt transmise, ci ca in mod constient, sa ceri mai multe. Acesta este modul in care functioneaza lucrurile: ceea ce ceri, aceea vei primi! Daca ceri, vei primi indrumare foarte clar si sub forma, pe care o vei putea intelege rapid.

Este in functie de tine sa inveti calea cea mai buna, de a interpreta aceste informatii intuitive. Fiecare este diferit si va fi necesar sa experimentezi solicitarea si primirea indrumarii. Trebuie sa inveti daca raspunsurile vor veni sub forma semnelor vizuale, a cuvintelor, a sentimentelor, a unei cunoasteri sau o combinatie a unora sau a tuturor. Insa, afla ca nu poti forta, acestea sunt delicate si evasive, apar rapid si daca indreptati spre ele prea multa energie, vor disparea. O atingere delicata si usoara, este bine venita, intotdeauna.

Daca ai capacitatea de a vizualiza, poate ca vei dori sa alegi un cadru. De exemplu, iti poti imagina o intersectie, spune care alternativa este in dreapta si care este in stanga si cere sa obtii calea cea mai buna, in mod clar. Daca este intuitv, verbal, intreaba simplu, care alegere este mai buna si apoi scrie primul lucru care iti vine in minte. Daca te bazezi mai mult pe simtire, atunci imagineaza-ti fiecare alternativa si noteaza ce simti in plexul solar, cand le iei in considerare pe fiecare. Observa sentimentul calm si echilibrat!

Planificand alegeri, experimenteaza modul in care poti obtine raspunsuri inteligibile! Reaminteste-ti sa stai intr-o stare de relaxare profunda, respirand inainte de a intreba si apoi fii foarte receptiv; sa nu fortezi niciodata, sa nu te ingrijorezi sau sa devii anxios, doar fii deschis, relaxat si receptiv! Apoi, noteaza primul raspuns care apare, inainte ca mintea sa-l schimbe si sa-l interpreteze! Noteaza-l indata ce apare si analizeaza-l mai tarziu!

Dezvolta-ti propriile tehnici pentru a obtine indrumare, practica-le in momente de liniste si apoi, intr-o zi, cand vei avea de facut o alegere dificila, in mijlocul unei situatii stresante, vei avea uneltele pregatite si vei putea cere indrumarea potrivita, in mijlocul acelei intalniri sau discutii

Toate raspunsurile se afla acolo. Ajutorul se afla acolo. Esti plin de putere si esti inconjurat de ajutor. Asa este. Restul depinde de tine.

Niciun comentariu: