21 ianuarie 2008

Miracolele de fiecare zi


Bucurie intotdeauna

Fiecare aspect cotidian din vietile noastre este tocmai ceea ce ne aduce cea mai multa bucurie, chiar daca, initial, poate parea natural sa asteptam ca sentimentele de fericire sa vina din evenimentele mai mari din viata noastra. Luand in considerare cum micile lucruri ne pot umple zilele cu incantare, suntem mai dispusi sa experimentam minunea de a trai. O data ce ne dam timp pentru a ne uita in jur si pentru a fi martorii frumusetii, bunatatii si rasului care ne invaluie, ceea ce poate parea ca obisnuitul de zi cu zi devine plin cu detaliul extraordinar al fiecarui moment in parte. Daca aducem aceasta constientizare in vietile noastre chiar si pentru cateva minute in fiecare zi, vom incepe sa vedem cat de binecuvantati suntem cu adevarat.

A privi bucuria care ne inconjoara poate parea initial usor, dar pentru unii ar putea fi necesar sa depuna un efort constient ca aceasta sa devina parte din rutina zilnica. Cand te trezesti dimineata si-ti setezi intentia de a observa mai multa bucurie in lume, priveste cum ziua ta si, eventual, viata ta sunt umplute cu mai multa bucurie. Cu cat facem mai mult asta, cu atat vom fi mai apti sa observam sunetul rasului copiilor sau stralucirea picaturilor de roua pe petala unei flori. Permiteti acestei bucurii sa va umple in totalitate inima si de acolo se va extinde in mod natural catre intregul corp, iar de acolo catre ceilalti, dandu-le si lor bucurie.

Observand micile bucurii ale fiecarei zile, sentimentul de a fi conectati cu lumea se extinde, in special dupa ce devenim mai acordati la ele. Cu fiecare zi ce trece, vom descoperi ca aceste mici incantari, care ne aduc o apreciere mai adanca pentru tot ce Universul ne-a dat in vietile noastre, sunt miracole.

Declararea intentiilor noastre

Gata de schimbare

Vine un moment in vietile noastre cand ne simtim pregatiti sa experimentam o schimbare cu care am avut probleme in a o purta. Poate am fost blocati intr-o casa, o relatie, un serviciu sau un oras pe care nu le simteam cele mai potrivite de mult timp, dar nu am putut modifica circumstantele in directia in care doream. In timpuri ca acestea, ne poate fi de ajutor declararea catre Univers ca suntem pregatiti de o schimbare.

Ganditi-va la acest lucru ca si cum v-ati informa un prieten ce va ajuta ca aveti nevoie de sprijinul sau pentru a va muta la urmatorul nivel in viata voastra. Daca timpul e potrivit, universul va raspunde cu oportunitati si oferte pregatite pentru a va ajuta sa creati schimbarea pe care va doriti sa o vedeti.

Puteti incepe procesul declararii prin a va clarifica in voi insiva despre ce anume vreti sa schimbati. Ori de cate ori cerem ajutorul cuiva, putem fi sprijiniti mult mai bine daca noi suntem clari. Universul apreciaza, de asemenea, claritatea noastra si raspunde mai usor comunicarii directe decat la o vaga jale. Cand esti clarificat asupra a ceea ce vrei, scrie declaratia pe o bucata de. Stai in tacere langa dorinta ta de schimbare un timp in fiecare zi repetand-o ca pe o mantra. Aceasta lasa Universul sa stie ca esti pregatit de schimbare si ca vei fi receptiv la eforturile sale.

Simte-te liber sa continui sa cizelezi si sa redefinesti declaratia ta si aminteste-ti sa fii deschis la nenumaratele moduri diferite in care schimbarea pe care tu o cauti ar putea veni. Aminteste-ti, de asemenea, sa fii activ in propriile eforturi, profitand de oportunitatile care-ti vin in cale, urmarind semnele si intotdeauna asumandu-ti responsabilitatea pentru intentiile tale. Daca lucrurile nu se petrec repede, incearca sa nu fii descurajat: poate dura mult eliberarea energiei care a fost blocata si poate serveste unui scop dincolo de ceea ce am putea noi intelege.

Daca continui conversatia cu Universul, declarandu-te clarificat si deschis, nu-ti mai ramane decat sa experimentezi magia schimbarii si aceea de a fi schimbat.

Niciun comentariu: