23 ianuarie 2008

AUTOSABOTAJUL

Autosabotajul se intampla atunci cand iei hotarari care nu sunt in cel mai inalt interes al tau. Aceste alegeri pot fi extreme, asa cum se intampla cand cineva alege ceva care determina ca viata sa ii scape de sub control. O alta forma de sabotaj apare atunci cand cineva se concentreaza pe materializarea unei aspiratii si apoi renunta la acest efort din indoiala, teama, grija sau lipsa de credinta. Toate formele de autosabotaj sunt motivate intern si au efect asupra realitatii voastre exterioare.

De fiecare data cand va indoiti de abilitatile voastre, de darurile si talentele voastre sau de scopul vostru, va sabotati eforturile. De fiecare data cand va e teama sau nu credeti in puterea gandurilor voastre si in dorinta Universului de a lucra cu voi, va sabotati eforturile. Pe masura ce inaintati catre Schimbare, abilitatea de a crea ceea ce doriti este amplificata si, in egala masura, si capacitatea voastra de a distruge.

Pana cand nu veti fi pe deplin constienti de puterea pe care o detineti asupra realitatii, va veti sabota propriile eforturi cu diferite ocazii, pentru ca s-ar putea sa nu aveti incredere ca puteti cu adevarat avea tot ceea ce va doreste inima. Aceasta este mostenirea voastra spirituala si ceea ce ati venit aici sa faceti: sa invatati sa fiti puternici in lumea materiala. Este un proces atat de usor, incat pare complicat - si, totusi, toti aveti aceasta capacitate!

Acum este timpul in care energiile se schimba cu o rata exponentiala si vor fi intervale din ce in ce mai scurte intre ceea ce cereti si ceea ce va este pus la dispozitie. Fiecare gand pe care il aveti este important si felul in care va sabotati eforturile va deveni foarte clar : daca nu primiti ceea ce ati cerut, fiti atenti la modul in care ati cerut si la tipul de energii din jurul cererii voastre. Orice sabotaj poate fi respins o data ce sunteti constienti ca se intampla. Mai presus de orice, fiti blanzi cu voi insiva, pentru ca sunt timpuri grele, in care vi se dau multe, dar si vi se cer multe! Progresati cu invatatura si nu va pierdeti timpul sau energia cu invinovatiri sau regrete! Este momentul in care se ridica valul, lumile materiala si spirituala se intrepatrund si dorintele inimii va sunt indeplinite. Cereti cu incredere si siguranta si veti primi!

Niciun comentariu: