06 ianuarie 2009

NU SUNTETI PROPRIUL TRECUT

Fragment din “THE SECRET”



Multi oameni se simt ca si cum ar fi victime in viata si ei vor arata adesea cu degetul la evenimente din trecut. Problema reala este ce veti face acum? Fiindca puteti sa va concentrati pe acest lucru, fie sa va concentrati pe ceea ce doriti. Iar atunci cand oamenii incep sa se concentreze pe ceea ce doresc, ceea ce nu doresc este lasat deoparte, pe cand ceea ce vor se va extinde, iar cealalta parte dispare.
O persoana care isi fixeaza mintea pe latura intunecata a vietii, care retraieste mereu nefericiri din trecut, se roaga pentru nefericiri si dezamagiri in viitor. Daca nu vedeti altceva decat nenoroc in viitor, va rugati pentru un astfel de nenoroc si il veti avea cu siguranta.
Daca va treceti in revista viata si va concentrati asupra greutatilor din trecut, nu veti face decat sa aduceti mai multe circumstante dificile catre dumneavioastra acum. Lasati deoparte lucrurile din trecut, indiferent despre ce este vorba. Faceti-o pentru dumneavoastra. Daca pastrati ranchiuna, sau dati vina pe ceva din trecut, va veti face rau doar dumneavoastra insiva. Sunteti singura persoana care poate crea viata pe care o meritati. Pe masura ce va veti concentra in mod deliberat asupra lucrurilor pe care le doriti, pe masura ce incepeti sa radiati senzatii bune, legea atractiei va va raspunde.
Tot ce aveti de facut este sa incepeti, si in timp ce faceti acest lucru, veti dezlantui fortele magice.
Sunteti proiectantul propriului destin. Dumneavoastra sunteti autorul. Dumneavoastra scrieti povestea. Stiloul este in mana dumneavoastra si rezultatul este orice alegeti sa faceti.
Frumusetea privind legea atractiei este ca puteti incepe de unde sunteti, puteti incepe sa ganditi “ganduri reale” si puteti incepe sa generati in interiorul dumneavoastra o nuanta senzoriala de armonie si fericire. Legea va incepe sa raspunda corespunzator.

Niciun comentariu: