12 ianuarie 2009

SENTIMENTELE


Fragment din THE SECRETSentimentele noastre sunt un mecanism de feedback care ne instiinteaza daca suntem sau nu pe drumul cel bun si mergem sau nu in directia cea buna.
Retineti ca doar gandurile sunt cauza primara a tuturor lucrurilor. Astfel, un gand puternic si persistent este trimis imediat in Univers. Acel gand se acorda magnetic cu frecventa asemanatoare si, in cateva secunde, va retrimite valoarea acelei frecvente prin sentimentele pe care le traiti. Cu alte cuvinte, sentimentele sunt comunicarea Universului prin care sunteti instiintati pe ce frecventa sunteti de fapt.
Sentimentele sunt mecanismul de feedback al frecventei dumneavoastra!
Atunci cand va simtiti bine Universul va comunica drept raspuns: “Ganditi bine”. La fel, atunci cand va simtiti rau, Universul va transmite ca raspuns: “Ganditi rau.”
Asadar, atunci cand va simtiti rau, Universul va spune de fapt: “Atentie! Schimbati-va felul de a gandi acum. Se inregistreaza o frecventa negativa. Schimbati frecventa. Numaratoarea inversa pana la transformarea in realitate a inceput. Atentie!
Data viitoare cand va simtiti rau sau aveti emotii negative, ascultati semnalul pe care il primiti de la Univers.In acel moment blocati venirea catre dumneavoastra a lucrurilor bune, fiindca sunteti pe o freceventa negativa Schimbati-va gandurile si ganditi despre ceva bun si, atunci cand vor incepe sa vina sentimentele si senzatiile de bine, veti sti ca acest lucru se datoreaza faptului ca v-ati comutat pe o noua frecventa, iar Universul v-a confirmat acest lucru prin sentimente si senzatii mai bune.
Puteti folosi in mod deliberat sentimentele si senzatiile dumneavoastra pentru a transmite o frecventa si mai puternica, adaugand sentiment la ceea ce doriti. Puteti incepe sa simtiti dragostea care va inconjoara, chiar daca nu o observati. Si ceea ce se va intampla este ca Universul va corespunde naturii cantecului dumneavoastra. Universul va corespunde naturii acelui sentiment interior si se va manifesta in consecinta, pentru ca acesta este felul in care va simtiti.
Deci cum va simtiti acum? Ganditi-va cateva clipe la felul cum va simtiti. Daca nu va simtiti atat de bine pe cat ati dori, concentrati-va asupra sentimentelor si inaltati-le intentionat.Pe masura ce va concentrati intens asupra sentimentelor si senzatiilor, cu intentia de a va eleva personal, le puteti inalta cu putere O cale este sa inchideti ochii, sa va concentrati pe sentimentele si senzatiile interioare si sa zambiti timp de un minut.
E greu de crezut, dar atunci cand incepeti sa va deschideti spre aceste lucruri, optiunile disponibile sunt extraordinare. Asta inseamna ca orice s-a facut cu ajutorul gandului in viata dumneavoastra, poate fi desfacut printr-o modificare a constiintei.
Aveti puterea sa schimbati orice, fiindca dumneavoastra sunteti cel care alege gandurile si care simte senzatiile.
Va creati propriul univers pe parcurs!

Niciun comentariu: