13 decembrie 2008

RECUNOSTINTA





Este imposibil sa obtineti mai multe lucruri in viata, daca sunteti nerecunoscatori fata de ceea ce aveti. De ce? Deoarece gandurile si sentimentele pe care le emiteti in timp ce sunteti nerecunoscatori sunt toate emotii negative. Fie ca e vorba de gelozie, de resentimente, de nemultumire, de senzatia de insuficient, acele sentimente nu va pot ajuta sa obtineti ceea ce doriti. Ele va pot aduce doar mai mult din ceea ce nu doriti. Acele emotii negative va blocheaza obtinerea lucrurilor bune pe care le doriti. Daca doriti un automobil nou, dar nu sunteti multumiti de automobilul pe care il aveti, aceea va fi frecventa dominanta pe care o emiteti.
Fiti recunoscatori pentru ceea ce aveti acum. Pe masura ce incepeti sa va ganditi la toate lucrurile din viata pentru care sunteti recunoscatori, veti fi uimiti de gandurile fara sfarsit care se intorc spre dumneavoastra in legatura cu si mai multe lucruri demne de recunostinta. Trebuie sa incepeti si legea atractiei va primi acele ganduri de recunostinta si va va darui mai multe lucruri de acelasi fel.
Fixati-va pe frecventa recunostintei si toate lucrurile bune vor fi ale dumneavoastra.

Atunci cand aduceti multumiri ca si cand ati fi primit deja ceea ce doriti, emiteti un semnal puternic catre Univers. Acel semnal spune ca aveti deja ceea ce doriti, pentru ca manifestati recunostinta pentru asta acum. In fiecare dimineata, inainte de a va da jos din pat, faceti-va un obicei din a manifesta sentimente de recunostinta anticipat pentru ziua nemaipomenita pe care o incepeti, ca si cum ati multumi la sfarsitul unei zile trecute.

Niciun comentariu: