09 mai 2008

VIZUALIZAREA





Vizualizarea consta in formarea de imagini mentale. Este o forma de cunoastere magica.
Dar, conditia esentiala in a vizualiza corect este sa traiti numai in prezent “aici si acum”. Nu gandindu-va la cum ar fi putut fi viata voastra veti putea ajunge sa schimbati trecutul. Gandurile sunt un instrument similar cu bratele si picioarele, trebuie sa invatati sa va folositi de ele.
Cel mai adesea, atunci cand ne dorim sa ne schimbam viata, ne multumim sa ne imaginam, ceea ce, bineinteles nu aduce nicio schimbare. Imaginatia nu ajunge, este nevoie sa ne dorim cu ardoare si apoi sa facem totul pentru a ne indeplini aceasta dorinta, pentru a o trai in viata de zi cu zi. Pentru a ajunge la acest rezultat, instrumentele poti fi: clasice (lucrul personal, eforturile, viata de cuplu), adica ceea ce ar permite schimbarea calitatii vietii, si psihice (vizualizarea, telepatia)

Principii :

- Trebuie sa va imaginati ca ceea ce vreti sa obtineti este deja in posesia dumneavoastra.

Cu alte cuvinte, trebuie sa va canalizati toata energia pentru a vizualiza in cele mai mici detalii ceea ce doriti, considerand ca deja l-ati obtinut.

- Este obligatoriu sa va concentrati pe un singur obiectiv odata.

Trebuie evitata risipa de energie mentala. Ramaneti concentrati pe obiectivul fixat si veti putea, in mod sigur sa va atingeti telurile: secretul este sa aveti o singura idee care sa va preocupe mintea- astfel incat sa nu va mai ganditi la altceva. Aceasta idee, acest obiectiv nu mai este doar un element al vietii, devine chiar viata voastra. Concentrarea implica pur si simplu sacrificiul oricarei idei care nu este esentiala realizarii proiectului, materializarii obiectivului vostru.
Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa treceti la realizarea scopului vostru decat dupa ce sunteti complet multumiti de imaginea mentala pe care o aveti.

- Sa aveti o incredere neclintita in atingerea obiectivului.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Mult succes in continuare. Respect pentru initiativa! Adi Popescu http://ideileluiadi.wordpress.com/