09 mai 2008

PUTEREA CUVINTELOR





Cunoscand puterea cuvintelor, omul isi faureste in mod continuu prin REZONANTELE declansate legi pentru el insusi. Fiecare isi poate fauri prin cuvinte o lege pentru sine: unul o lege pentru lipsuri, daca gandeste ca viata I se desfasoara astfel, un altul o lege de succese. Aceasta este si psihologia misterioasa a superstitiilor. Potcoava sau amuleta nu contin de fapt nicio putere, dar vorba ferma spusa de om cu credinta binefacatoare ca acestea ii vor aduce noroc, creeaza speranta in mintea subconstienta si atrage apoi, gratie REZONANTEI cu energii subtile o situatie fericita.
Infruntand o anumita situatie fara frica, vei remarca imediat dupa aceea ca nu exista situatie pe care sa nu o poti infrunta, ea cade, cel mai adesea, prin propria ei greutate. Explicatia este ca FRICA atrage prin REZONANTA o piedica in drumul tau, iar CURAJUL, tot prin REZONANTA, o indeparteaza. Astfel apare evident ca uriase forte invizibile lucreaza in si pentru fiecare exact asa cum isi doreste, cu toate ca nu intotdeauna stie ce isi doreste.
Datorita puterii vibratorii a cuvantului, orice vorbeste este atras prin rezonanta spre tine. Oamenii care vorbesc mai mult de boala, o atrag in mod inevitabil. De aceea, ar trebui sa fim mereu atenti la vorbele noastre. Omul poate folosi vorbele lui in trei moduri: sa vindece, sa raneasca sau sa prospere. Ceea ce unul spune despre altii, va fi ulterior spus despre el, si ceea ce unul doreste pentru altii, acestia ii vor dori mai tarziu lui. Daca cineva doreste altuia un rau, poate fi sigur ca va atrage mai tarziu acelasi rau si asupra sa. Daca cineva doreste cu adevarat sa ajute pe un altul pentru a avea succes, el isi doreste in felul acesta lui insusi succesul.
Corpul omenesc poate fi reinnoit si transformat datorita proceselor de rezonanta care se declanseaza in fiinta noastra prin cuvantul cel mai bun care este rostit si printr-o viziune binefacatoare, clara si ferma. Atunci, ca prin minune, boala poate fi complet stearsa din constiinta. Sufletul trebuie intarit prin idei binefacatoare. Orice boala sau insucces vin inainte de toate de la violarea legilor iubirii.
Cel mai adesea singurul dusman al omului si cel mai inversunat este el insusi. Dusmanii nebanuiti se afla in fiinta lui. Personalitatea egotica este unul din acestia. Dorintele de bine si gandurile binefacatoare produc o armura de protectie in fiinta celui care le trimite. Energiile atrase de dragoste si bunavointa distrug dusmanii din noi insine, si de aceea nu mai simtim deloc ca am avea dusmani nici in afara.

Niciun comentariu: