11 mai 2008

SFATURI PENTRU A FI FERICIT






Pentru a elimina cat mai repede teama din viata ta, infrunt-o cu curaj, zi de zi. Fa cu indrazneala tocmai lucrurile bune de care te temi, si vei vedea ca procedand astfel teama va dispare pentru totdeauna, ca prin farmec.

Invata sa te relaxezi cat mai profund si foarte repede. Nu uita ca, in realitate corpul este un instrument pretios, el este salasul mintii si al spiritului nemuritor. Premisa pacii profunde, launtrice este un corp relaxat si o minte perfect linistita.

Iubeste-ti plin de forta si bunatate semenii. Gaseste la fiecare din ei acele calitati sau trasaturi frumoase care cu adevarat merita sa fie iubite si admirate. Pune-I macar de cateva ori pe zi pe ceilalti inaintea ta si procedand astfel, vei simti ca iubirea pe care le-o daruiesti se intoarce ulterior catre tine, inmiit.

Realizeaza ca intotdeauna starea ta de fericire sau de nefericire este in final determinata de modul tau launtric in care reactionezi la tot ceea ce se petrece, determinand in fiinta ta anumite procese de rezonanta. In fond, fericirea sau nefericirea ta depinde doar de tine.

Un comentariu:

Anonim spunea...

E interesant,uneori aplic si eu aceste sfaturi dar trebuie sa fii un om foarte bun,rabdator si sa iubesti pe toata lumea, ceea ce e cam dificil.