28 noiembrie 2007

Urmeaza-ti Bucuria Interioara

"Urmeaza-ti bucuria interioara" poate suna ca un cliseu superuzat dar este cheia pentru abundenta. O data ce urmaresti interesul pentru ceea ce faci si gasesti lucrul care il iubesti, atunci sincronicitatea incepe sa curga. Sincronicitatea este calea naturala care iti spune ca esti pe calea cea buna, pe calea naturala.

Sincronicitatea este o curegere a evenimentelor unde totul "clicaie" pentru a sprijini eforturile tale. Iti aduce oportunitati, oameni, evenimentele si circumstantele exact cand si unde trebuie sa fie. Toate acestea se intampla deoareceeforturile tale sunt armonioase. Universul este natural armonios.

Asa trebuie sa fie pentru a functiona cu succes. Armonia este balanta, in timp ce dizarmonia este disfunctia care face ca un sistem sa se destrame. Universul va suporta eforturile tale cand vor fi in armonie sau "in curgere". De ce ai nevoie sa atingi starea naturala de armonie, sincronicitate si curgere abundenta? Aici este cheia intrebarii?

Intreaba-te pe tine insuti : "Care este cel mai atractiv lucru pe care as putea sa il fac bine pentru a-mi intensifica pe termen lung bucuria interioara?"

Starea constienta obisnuita contine adesea filtre limitatoare ca frica, scepticism sau lipsa stimei de sine. Astfel, pentru cele mai inspirate si imaginative rezultate pune intrebarea spre sfarsitul unei sesiuni de meditatii adanci de 20 de minute. Astfel posibilitatile tale interioare pot sa vina in intampinarea constiintei tale fara a fi filtrate.

Apoi, gaseste o cale sa faci acel lucru atractiv. Cand ai terminat de facut aceasta intreaba-te pe tine insuti acelasi lucru. In mod uzual, raspunsul va fi ceva in aceeasi directie ca si prima data desi nu intotdeauna.

Bucuria interioara este un barometru al curgerii naturale. Foloseste-l sa determini ce actiune este cea mai importanta in dezvoltarea experientei tale de viata. Gaseste cai sa dizolvi barierele tale limitatoare astfel incat sa actionezi dupa acea bucurie interioara.

Urmandu-ti bucuria interioara inseamna sa traiesti holistic pentru ca inseamna sa actionezi cu mai mult din intregul tau. Iti lumineaza spiritul, permite sa functionezi la o frecventa mai mare a constiintei.

Daca consideri ca vrei sa iti schimbi cariera, trebuiesc luate in seama consideratii practice. Vor putea sa faci fata castigandu-ti viata si facand ceea ce iti produce bucurie interioara? Daca trebuie sa inveti noi cunostinte, faza de invatare trebuie sa fie un efort part-time in timp ce castigi un salariu folosindu-ti cunostintele existente.

Lucrul cel mai important despre a face ceea ce iti place este ca oricine poate sa simta bucuria ta interioara vie. Angajatorii vor dori sa lucrezi pentru ei. Clientii te vor cauta bazat pe recomandarea orala care ti se va face. Companii mari vor
dori sa cumpere afacerea prospera pentru o suma destul de mare care sa iti permita sa te retragi. Dar atunci de ce ai dori sa te retragi avand atat de multa placere in ceea ce faci?

Niciun comentariu: