27 noiembrie 2008

ATRAGETI BELSUGUL!


Fragment din “The Secret”

Singurul motiv pentru care orice persoana nu are suficienti bani este ca blocheaza venirea banilor catre sine prin propriile ganduri. Fiecare gand negativ, fiecare senzatie, fiecare emotie blocheaza venirea bunurilor, inclusiv a banilor catre dumneavoastra. Si nu pentru ca banii ar fi opriti de Univers sa ajunga la dumneavoastra, fiindca toti banii de care aveti nevoie exista acum in lumea invizibila. Daca nu aveti destui bani, e din cauza ca opriti fluxul banilor catre dumneavoastra si faceti asta cu propriile ganduri. Trebuie sa mutati “indicatorul balantei gandurilor” de la lipsa banilor spre “bani mai multi decat suficienti”. Cautati sa aveti mai multe ganduri de belsug decat de lipsa si veti schimba indicatorul balantei.
Atunci cand aveti nevoie de bani, este un sentiment puternic inlauntrul dumneavoastra si, fireste, prin legea atractiei, veti continua sa atrageti nevoia de bani.
Calea cea mai scurta pentru realizarea oricarui lucru pe care il doriti in viata este sa FITI si sa va SIMTITI fericiti acum! Este cea mai rapida cale de a aduce banii si orice altceva in viata dumneavoastra. Concentrati-va catre emiterea in Univers a acelor sentimente de bucurie si fericire. Cand faceti asta, veti atrage spre dumneavoastra toate lucrurile care aduc bucurie si fericire, care nu vor cuprinde doar bani din belsug, ci si orice altceva doriti. Trebuie sa emiteti semnalul ca aveti deja ceea ce doriti. In timp ce emiteti acele sentimente de fericire, ele vor fi retrimise la dumneavoastra ca imagini si ca experiente de viata.
Legea atractiei va reflecta cele mai profunde ganduri si sentimente pe care le traiti sub infatisarea propriei vieti.

Niciun comentariu: