19 iunie 2008

FRICA SI TRANSCENDEREA EI





Frica este de doua feluri: normala si anormala. Frica normala este un fel de sistem de alarma, ale carui radacini se afla in instinctul de conservare si ne e data de Natura spre a ne ocroti. Frica anormala, cea dobandita, ia nastere atunci cand ii permiti imaginatiei sa galopeze dupa bunul sau plac haotic. Remediul suveran consta in a-ti induce si mentine, in sfera imaginatiei, mentalizari si anticipari benefice, controlate in intregime de tine.
Atat timp cat tu stapanesti IMAGINATIA, conduci; cand aceasta ajunge sa te stapaneasca, esti fatal condus si te simti neputincios.
Pentru a face sa scada si sa dispara frica de orice, imagineaza-ti cu putere, cat mai clar, de mai multe ori pe zi, ca faci FARA TEAMA chiar actiunea de care iti e frica. Actul mental va incarca si pregati in mod adecvat subconstientul, usurand actul fizic corespunzator de care iti era teama inainte si astfel frica nu va mai exista. Acest lucru se va intampla datorita curajului ce se trezeste in tine gratie acestui mod de a gandi. Ceea ce inainte te umplea de spaima, devine acum placut si usor.
Reusita este codul programarii inverse a subconstientului ce va anula frica existenta.

Invata sa faci cat mai des haz de fricile si inhibitiile tale. Este cel mai bun medicament si aceasta atitudine te va ajuta sa le infrangi si sa le faci sa dispara cu mai multa usurinta. Cauta sa razi acum de ceea ce mai demult te infricosa, dar care azi nu te mai sperie.
Proiectandu-te in timp, cu ajutorul imaginatiei fa haz, gandindu-te ca la fel vor dispare complet, in viitor, fricile pe care azi le mai resimti totusi!

Niciun comentariu: