28 aprilie 2010

Exercitiu de imaginatie
Incercati, o data macar sa va imaginati cum ar fi fost traseul vietii daca nu ar fi intervenit ceva anume, o persoana, un eveniment etc.
Probabil ca ar fi fost altfel.
Probabil ca fiecare dintre noi am fost atinsi de-a lungul vietii de diferite intamplari, care ne-au schimbat total directia, sau care ne-au determinat sa urmam o alta cale.
Din nefericire, de cele mai multe ori uitam ca orice ni se intampla are un scop si cautam sa rezolvam problema, in loc sa aflam de ce a aparut.
Probabil ca suntem obositi sa cautam sensuri, sau incercam sa facem altfel decat eram obisnuiti, dar, de fiecare data uitam sa ne imaginam, ca atunci cand eram copii ce s-ar intampla daca am actiona intr-un alt fel decat cel in care s-ar presupune ca am face in mod normal.
Poate atunci viata noastra ni s-ar schimba constient, poate am reusi sa trecem peste barierele psihice impuse tot de noi insine, poate am fi altfel...
Dar e greu, nu-i asa?

2 comentarii:

Anne spunea...

Adevar graiesti ,dar si faptul de a realiza necesita timp si rabdare. Poate ca pentru a rezolva problema este necesare a se sti cauza.
Orice shimbare este grea , si degeaba ne repetam noua insine ca se poate...este greu ...

Claudia Ungureanu-Maier spunea...

Nu e greu... e doar exercitiu!